SolexVerhuurRooi

OOK WEER IN 2023     

Al  ruim 15 jaar SolexVerhuurRooi!

  • Familiefeestje?
  • Bedrijfsuitje?
  • Met vrienden?
  • Zomaar met z’n tweeën                                                                                   

Welkom op onze site

Bij SolexVerhuurRooi bent u aan het juiste adres voor een mooie, ontspannen Solextocht in en rond het groene dorp Sint-Oedenrode (Rooi), midden in het Groene Woud van Brabant.

SolexVerhuurRooi is een kleinschalig bedrijf met 20 nostalgische jaren 60 Solexen. 

Helmpje is terug 

Vanaf 1 jan. 2023 geldt voor alle Solexen, snorfietsen, snorscooters,  e-choppers etc. (blauwe kentekens) de helmplicht.

Wij hebben voldoende lichte, luchtige en goedgekeurde helmpjes (speed-pedelec) in diverse afmetingen op voorraad. Uiteraard hanteren wij daarbij de nodige hygiënische voorzorg. En….naast meer veiligheid keert ook de nostalgie weer een beetje terug. In de jaren 60 reed immers elke Solexrijder met de bekende pothelmpjes.                                                                                                                                           

Na de instructie gaat u zelfstandig op pad.

Wij vertrouwen erop dat u netjes met de Solex omgaat. Mocht dat niet zo zijn, dan zullen we alsnog begeleiding inzetten.

  • Verzekering Opzittenden. Deze kan als extra optie afgesloten worden. (zie pag. prijzen)
  • Wij adviseren om tijdens de rit een pauze te nemen. Op onze routebeschrijvingen  vindt u hiervoor mooie horecalocaties.
  • Bevestiging Om verwarring te voorkomen, sturen wij onze gasten altijd een bevestigingsmail. Als u binnen één dag geen reactie op uw mail ontvangen hebt, neem dan a.u.b. even telefonisch contact met ons op.
  • Kleding/Schoenen: Let Op! Solexrijders dienen er rekening mee dat er benzine-of andersoortige vuiltjes kunnen opspatten. Moeilijk te verwijderen op echt leer!!! (indien noodzakelijk plastic overtrekslofjes aanwezig)

Met vriendelijke groeten,
 
Jan en Maria Verhagen
Nijnselseweg 11
5492 HD Sint-Oedenrode               www.solexverhuurrooi.nl
0413 475355 06 20069586             info@solexverhuurrooi.nl